Vormsel

Voor het schooljaar 2019/2020 zal het Heilig Vormsel plaatsvinden op zaterdag 6 juni 2020 in de Emmaüskerk te Terneuzen.

De aanmeldingen starten na de zomer(school)vakanties en lopen tot 20 september 2019.

Communicanten van de jaren 2015 en 2016 krijgen een persoonlijke uitnodiging toegestuurd.

Voor aanmelding of vragen kunt u een e-mail sturen naar bureau@eparochie.nl of contact opnemen met onze teamassistente Bianca Ivens: 0115-616006 (bereikbaar in de ochtenden van maandag, woensdag en vrijdag). U krijgt dan het aanmeldformulier toegemaild

In oktober wordt een ouder/informatie-avond gepland.

De aftrap voor alle vormelingen van Zeeuws-Vlaanderen is op zaterdag 9 november tijdens het Lopend Vuurtje in Bergen op Zoom. Check de promo: https://youtu.be/XSosYW5GFg4

Daarnaast is er in Terneuzen maandelijks een voorbereidingsbijeenkomst voor de vormelingen, waarin we de Vormselkracht gaan ontdekken, leren, vieren en doen. Samen op weg naar die mooie dag van jouw H. Vormsel - 6 juni 2020!

Meld je aan en laat je vormen met de kracht de van Heilige Geest, jouw Helper!