Eerste Heilige Communie

De viering van de Eerste Heilige Communie is een regionale viering, bestemd voor communicanten uit de drie parochiekernen. In iedere parochiekern is er een kennismakingsviering, als zich kinderen uit die parochiekern hebben aangemeld. De voorbereiding is regionaal in Terneuzen.

Kinderen die hun Eerste Heilige Communie hebben gedaan, mogen daarna volledig deelnemen aan de Eucharistie.

Wilt u uw kind deel laten nemen aan de Eerste Heilige Communie dan kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier.

Kinderen vanaf groep 4 kunnen hiervoor worden aangemeld.

De ouders krijgen vervolgens bericht over de voorbereiding.

Financiële bijdrage

De financiële bijdrage voor de viering van de Eerste Heilige Communie bedraagt € 120, -. De reeds betaalde parochiebijdrage in 2019 wordt hierop in mindering gebracht. Na uw aanmelding ontvangt u van de parochie een rekening van het (nog) te betalen bedrag.

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met pastor Marjan Dieleman, Bureau Elisabeth-parochie, telefoon 0115-616006.