Spring naar hoofd-inhoud

Welkom op onze website

Heeft u dringend een pastor nodig? Bel (06) 53 99 78 50.

Het Pinkstervuur in woord en beeld

Een groep fietsers startte op donderdag 30 juli vanuit het parochiebureau van de Elisabeth-parochie om het pinkstervuur in de basiliek in Hulst op te halen. Lees hier een verslag in woord en beeld.

Parochie in beeld: video

Woord van Bemoediging door één van de pastores (met één of twee assistenten), via het YouTube-kanaal van Kerkbelang Koewacht. Deze Woorden van Bemoediging komen tot stand in samenwerking met de drie Zeeuws-Vlaamse r.k.-parochies: H. Maria Sterre der Zee, Elisabeth-Parochie, H. Andreas West-Zeeuws-Vlaanderen en de stichting Kerkbelang Koewacht.

Voor de kinderen: knutselblad

Lees en knutsel je mee? Leuk om ook samen te doen!

Lees het RegioBlad online!

Het RegioBlad is ook digitaal beschikbaar. Maak gebruik van Google Chrome, dat werkt het beste.

NIEUWS UIT EN ROND DE PAROCHIE

Vervolgbijeenkomsten Interactieve Boekbespreking `Als God renoveert

Òp dinsdag 6 oktober wordt de eerste vervolgbijeenkomst van deze boekbespreking gehouden

Liturgie bij de 29e zondag door het jaar

Pastoor Wiertz heeft besloten om toch weer wekelijks de teksten van de viering van het weekend te bewerken voor de website.

EXTRA Nieuwsbrief Elisabeth-parochie

Onze parochie heeft een Nieuwsbrief. Hierin brengen onze pastores u een groet en melden zij nieuws uit de parochie. U kunt zich aanmelden via bureau@eparochie.nl.

Aanpassingen Elisabethdagen i.v.m. Corona

De extra maatregelen om het Coronavirus te bestrijden hebben er toe geleid, dat de puzzeltocht en de preuvenementen helaas geen doorgang kunnen vinden.

Bestellen Noveenkaars

Bestellen van de Noveenkaars kan tot en met 28 oktober met het aanmeldformulier.

Bestel tijdig. want de noveen start op 31 oktober.

Het opgaveformulier is een word document, dus dat kunt u gemakkelijk invullen..

U kunt dus het formulier van uw keuze simpel plakken en in een nieuw document kopiëren als u dit wenst.

In de link vindt u ook een mooi gebed voor bij de Noveenkaars.

Financiële gevolgen door corona

Ook onze parochie heeft te maken met minder inkomsten door de maatregelen die zijn genomen om corona in te dammen.

Gezinspastoraat thuis

De filmpjes van Kapelaan Jochem zijn wekelijks te zien. Hij zendt iedere woensdag- en zondagavond live uit om 19.00 uur, via Facebook.

Ruimte voor gebed en bezinning

Er zijn speciale plaatsen voor een gebed, een kaarsje of bezinning in Terneuzen, Sas van Gent en Zuiddorpe. Lees er hier meer over.