Spring naar hoofd-inhoud

Welkom op onze website

Heeft u dringend een pastor nodig? Bel (06) 53 99 78 50.

Mededelingenbladen

Elke week actueel nieuws vanuit uw eigen parochiekern.

Tarieven voor 2020

Het Bisdom stelt jaarlijks de tarieven voor kerkelijke diensten vast, voor onder meer speciale diensten en de huur van ruimten. U vindt deze onder Organisatie.

Wijzigingen aanvangstijden weekendvieringen

Per 1 januari 2020 wijzigen de aanvangstijden van de weekendvieringen in onze parochie

De nieuwe tijden zijn:

09.30 uur Philippine

09.30 uur Zuiddorpe

11.00 uur Terneuzen

Kloosterbezoek

Bezoek aan de Zusters Maria Stella Matutina

Evenals vorige jaren wordt in de vastentijd op uitnodiging van de Zusters Maria Stella Matutina door de parochies in Zeeuws Vlaanderen een bezoek gebracht aan het klooster te Dordrecht en met hen de dag doorgebracht.

Dit jaar vindt het bezoek plaats op maandag 23 maart aanstaande. Vertrek vanaf de kerk in Terneuzen is gepland om 09.00 uur en de terugreis om 16.00 uur. In de kosten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Kapelaan Jochem van Velthoven is begeleidend priester.

U kunt zich voor deze dag opgeven bij George en Marleen Gernaert, Diamantsingel 14, 4533 AV Terneuzen tel. 0115-617673 e-mailadres g.gernaert@kpnplanet.nl